Pruimentijd

Het is weer zover – niets te beleven maar de pruimen zijn er volop!

Ik ben ze gaan plukken bij mijn ouders, want daar is het elk jaar een enorme oogst van verschillende soorten lekker pruimpjes.

Dit keer ga ik met de bakpruimen aan de slag, zodat we straks in Frankrijk heerlijke ‘tarte aux prunes’ kan maken voor de gasten (en ons).

Daarom heb ik de pruimen tijdelijk in de diepvries gedaan, de pitten zijn er uit en ze zijn netjes gehalveerd. Als ze straks ontdooien worden ze ook al lekker zacht.

Enkele pitten gaan ook mee naar Frankrijk, hopelijk gaan ze daar wortels schieten en ons ook heerlijke pruimen bezorgen…

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s